Seniorfestival 2023

Aktiviteten er for Seniorvæbnere og Seniorer

Vi vil ikke forsøge at forklare, hvad Seniorfestival går ud på. Det forklarer arrangøren meget bedre selv. Kig dig omkring på hjemmesiden…

FDF Vester Hornum har aldrig før deltaget i Seniorfestival. Det gør vi heller ikke samlet i år, da festivallen ligger i Sønderjylland og det derfor er forholdsvis dyrt at komme med. MEN vi ved, at vi har FDF-børn, som gerne vil med. Det kan vi godt forstå, for det lyder godt nok fedt. Der er derfor mulighed for at deltage sammen med Landsdel 2. Vi har desuden 1-2 ledere med fra FDF Vester Hornum, så der vil være kendte ansigter med.

På Landsdel 2’s fælleslejr får du:

  • En plads i telt til at sove Fredag – Søndag
  • Morgenmad, frokost, og aftensmad Lørdag
  • Morgenmad og madpakke til hjemturen Søndag
  • Ledere der altid er klar med smil, kram og plaster. 

Prisen for lejren er 900 kr. Vi ved, at det er meget dyrt, en vi kan desværre ikke gøre det billigere. Prisen dækker transport, overnatning og spisning sammen med Landsdel 2 samt deltagerbetaling til selve festivallen.

Du tilmelder dig ved at kontakte Henrik på 2929 1387 / [email protected] SENEST den 2. september 2023.

Tilmeldingen er lukket.

Postet

i

af