Halloweenovernatning

Aktiviteten er for alle børn i FDF Vester Hornum

Vi mødes i FDF huset fredag den 27. oktober kl. 16.30. Du må meget gerne komme udklædt, men det er ikke et krav. Vi går i samlet optog fra FDF huset til Min Købmand, hvor vi traditionen tro serverer gratis græskarsuppe. Her må dine forældre, bedsteforældre, naboer mv. meget gerne kigge forbi. Min Købmand er lukket pga. ombygning i oktober, men vi har alligevel fået lov at mødes uden for butikken.

Efter optoget går vi tilbage til FDF huset, spiser aftensmad og ser film. For de absolut mest modige pilte, væbnere, seniorvæbnere og seniorer er der natløb. Vi vil godt love, at det bliver uhyggeligt. Derfor er det også helt frivilligt!

Dine forældre kan hente dig lørdag kl. 10.00, når vi har spist morgenmad.

Husk sovepose, lagen, tandbørste, madras/liggeunderlag mv. til overnatningen.

Det koster 75 kr. at deltage. Betales via MobilePay 78777. Skriv Halloween + barnets navn på betalingen.

Væmmelig hilsen fra dine FDF-lederne