Udlandstur 2024

Til sommer skal vi med FDF Landsdel 2 til Dolanky i Tjekkiet. Det bliver fedt!

Vi tager af sted med bus lørdag den 6. juli og er tilbage igen lørdag den 13. juli.

Prisen for turen er 2.000 kr. Prisen dækker transport, ophold, mad, aktiviteter og rejseforsikring. Det eneste I selv skal sørge for er lommepenge, evt. pas (hvis barnet ikke allerede har ét) og evt. en t-shirt (frivilligt tilvalg ved tilmelding).

Selv om FDF Vester Hornum giver et ret pænt tilskud (den reelle pris er ca. 4.300 kr.) ved vi, at der sikkert stadig er nogle, hvor de 2.000 kr. er svære at finde i budgettet. Er det tilfældet for jer, så send en besked til Henrik på [email protected], så prøver vi at finde en løsning.

Hvad skal der ske på turen?

Tilbage i oktober udsendte vi en video til alle i målgruppen, hvor vi beskrev, hvad der skal ske på turen. I kan stadig se videoen her… Men var I med til informationsmødet den 7. februar, ved I allerede lige så meget som os 🙂

I kan også læse mere om lejren på lejrens egen hjemmeside…

Tilmelding

Tilmelding skal ske via nedenstående link senest den 1. marts. Men tilmeld helst barnet før, da vi gerne vil have et overblik over, hvor mange der skal med.

Når I tilmelder jeres barn, betaler I 500 kr. med det samme. Når tilmeldingen er gået igennem, sender vi en regning til jer på de sidste 1.500 kr. Denne regning skal betales inden for 1 måned.

Før du går i gang med tilmeldingen, skal I have et betalingskort og barnets pas parat. Tjek, at passet er gyldigt til efter lejren er slut. Er det ikke det, skal I sørge for at bestille et nyt i god tid inden lejren. Har barnet ikke dansk pas, så kontakt lige Henrik, før I tilmelder.

Det fremgår på tilmeldingssiden, at I selv skal sørge for rejseforsikring. Den klarer vi, så det skal I ikke tænke på.

Driller tilmeldingen, så kontakt Henrik på [email protected] eller ring på 2929 1387.

PS: Får barnet medicin, så sørg for at tjekke med det samme, om medicinen kræver Pillepas. Det skal nemlig også bestilles i god tid inden lejren.

Tilmeldingen er nu lukket, da tilmeldingsfristen er overskredet.

Fotos fra lejrområde og aktiviteter

from to
Scheduled ical Google outlook Lejre

Postet

i

af